Gebruiker:FotoDude

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen XI
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Haringkraam Den Haag Buitenhof.jpeg
Original Barnstar 6000.png
Vier-en-twintig december 2009, het 6000ste artikel is verschenen! Hoera! Goed gedaan jongens, op naar de 10,000!
Original Barnstar 6000.png
Original Barnstar 6000.png
Original Barnstar 6000.png


Ik ben FotoDude, een gebruiker van WikiKids sinds enkele maanden. Ik vind de site erg mooi, ik verbeter regelmatig artikelen en maak nieuwe aan. Ik ben geweest in:

Ik ben geweest in:


Je kan mij contacteren op mijn overlegpagina!


Ik heb ongeveer 200 artikelen geschreven. Maar ik ben al een hele poos geleden opgehouden met tellen! Hoeveel ik er schrijf varieert van dag tot dag mijn ik geloof dat mijn record iets van dertig is. Van die artiketjes is tegenwoordig minder dan 20% een "beginnetje" dat wil zeggen, in wikipedia-vaktaal, een kort artiketje. De rest is redelijk lang. ;)

Hoewel je zou denken dat ik al meer sterren en bloemen had ontvangen, heb ik er slechts één! Maar ik heb wel iets ontvangen dat meer waard is dan 10 sterren, namelijk de derde prijs van de SuperSchrijfwedstrijd 2009! Ik deel die prijs met Beemster, want wij hebben beiden het winnend artikel Midden-Oosten geschreven. Dat artikel won overigens ook een award. De prijs zelf heb ik, galant als ik ben, aan Beemster gegund omdat hij de nominatie deed en het artikel schreef.

Stap6.gif

Deze gebruiker heeft de derde prijs gewonnen in de SuperSchrijfWedstrijd van 2009!

Voor je bijdragen de laatste tijd.Gebruiker:Kalta3/Handtekening2

Gebruikerspagina ontworpen door TahR

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:FotoDude&oldid=587033"