Overleg Wikikids:Meehelpen-NieuwePagina

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Kunnen jullie mij helpen!!!

Wat wil je weten? Wouter15 overleg. 3 juni 2011 11:27 (CEST)

Hallo kunt u mij helpen?

Hoe spreek je Juneau uit?- Deze reactie werd toegevoegd door Sophie19-12 (overleg | bijdragen)

Wil je a.u.b hier geen vragen stellen?--Southparkfan 9 mrt 2013 12:42 (CET)

Southparkfan dat is ook niet aardig.trouwens Juneau spreek je uit als Junou;)

Wikikids verbeteren!

Beste Collega's Ik heb het idee gekregen om WikiKids te verbeteren. Door langere uitleg bij teksten moet je bijvoord een kijken bij het onderwerp golden retriever

Zijn jullie het daar mee eens?

Gr.

Luuk - Deze reactie werd toegevoegd door TheJust08 (overleg | bijdragen) 4 okt 2014 15:39‎

Hoe bedoel je precies Luuk? Josse.Cottenier - Overleg (+) 4 okt 2014 15:41 (CEST) P.S. wil je in het vervolg ondertekenen met ~~~~? Alvast dank!

yes it`s a good idea you are cool!!!

voor mij is het ook goed collega's :-)

dierenasiel

ik vind het altijd zo zielig dat er dieren zijn die mishandeld worden dus ik dacht dat we een pagina zouden kunnen maken zodat iedereen kan lezen dat dieren niet mishandeld mogen worden ! - Deze reactie werd toegevoegd door Mathisv (overleg | bijdragen)

Dat klopt helemaal. We hebben al een paar artikelen hierover: dierenasiel, dierenbescherming en dierenmishandeling, maar ze kunnen natuurlijk altijd nog verbeterd worden. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg - Mod Emojione 1F404.svg 23 jun 2015 21:02 (CEST)

ja maar dieren zijn natuurlijk ook soort mensen dus eigenlijk is het helemaal niet goed om ze te mishandelen jij wilt toch ook niet mishandelt worden? dus het is voor de dieren beter dat ze in een dierenasiel gegooid worden dan dat ze mishandelt worden:-(

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_Wikikids:Meehelpen-NieuwePagina&oldid=480708"