Overleg:Thalys

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Routes

In dit artikel staan verschillende routes die Thalys rijdt, maar welke waarde biedt dit voor Wikikids? Ik denk niet dat dit echt relevant is en dat dit te onderhoudsgevoelig is. De routes kunnen zo nu en dan veranderen en dan staat er nog verouderde info op Wikikids aangezien dit niet heel actief wordt bijgewerkt. Ik zeg weghalen, maar hoe denken anderen hierover? JurgenNL (overleg) 1 mrt 2015 14:10 (CET)

ik vind het op zich wel interessant, maar als het zo snel verouderd kunnen we het inderdaad beter weghalen. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 1 mrt 2015 14:14 (CET)
Ik wil wel de bekende internationale treinen controleren. Dat ik bijv. eenmaal per kwartaal alles controleer. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg 1 mrt 2015 15:37 (CET)
Een keer per jaar is in principe ook voldoende, aangezien ieder jaar op de tweede zondag van december een nieuwe dienstregeling ingaat. Als er iemand is die dit ieder jaar wil controleren, heb ik er geen problemen mee om het te laten staan. JurgenNL (overleg) 1 mrt 2015 17:00 (CET)
Ik wil wel controleren, dat zal ik doen dan in tweede (soms derde) zondag van december. Ik ben toch al bezig met een project over de Nederlandse spoorwegstations en spoorlijnen. Dus dat kan ook nog wel bij. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg 1 mrt 2015 17:45 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Thalys&oldid=384981"