Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg
Stem nu op: Euro

Gebruiker:Koms/archief 2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps bookcase.png Nuvola apps ktip.png Nuvola apps indeximg.png Nuvola apps email.png Nuvola apps kwrite.png Archives.png
Gebruikerspagina Overlegpagina Mijn fotoboek Mijn bijdrages Mijn testpagina Mijn Archief
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Koms!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Beste Koms/archief 2,

Upload Sjabloon

Hoi Koms! Voor het uploaden van afbeeldingen is er een sjabloon met informatie dat je moet invullen. Zodat wij kunnen controleren of de licentie enzo klopt. Bij heel wat afbeeldingen van jou is alleen een licentie en geen upload-sjabloon. Nu zou ik je weer willen vragen om het upload-sjabloon te gebruiker. Op elke geuploade afbeelding zonder sjabloon zet ik het {{verkeerd}} sjabloon wat betekend dat je een paar dagen de tijd hebt om het sjabloon alsnog te plaatsen. Anders word de afbeelding verwijderd. --apoo 20 mei 2009 20:00 (CEST)

Wil je je afbeeldingen hier nog van voorzien? SVP --apoo 24 mei 2009 20:23 (CEST)
Dit is de laatste keer dat ik het meld, je kan de afbeeldingen nog aanpassen door op bewerk te klikken en dan het sjabloon in te kopiëren en te plakken. Je hebt tot 3 juni de tijd om de afbeeldingen van een samenvatting te voorzien. Doe je dit niet verwijder ik ze. Kun je misschien ook reageren op overleg? --apoo 27 mei 2009 20:20 (CEST)
{{Afbeelding|
|Wat staat er precies op de afbeelding?=
|Waar heb je de afbeelding vandaan?=
|Schrijf de complete link van de vindplaats op=
|Wie heeft de afbeelding gemaakt?=
|Heb je toestemming om de afbeelding te uploaden?=
|Welke licentie?=
}}

Ramses II

Ik vind Ramses II een heel erg goeie artikel. Heel erg leuk en interresant. Kun je die nog langer maken want ik wil wel meer weten daarover! Peresj 25 mei 2009 16:15 (CEST)

Uitgebreid

Ik heb het stukje over Mozes in het artikel Ramses II flink voor je uitgebreid. Het artikel ziet er erg mooi uit. Ik ga er nu meteen op stemmen! Kun je misschien een plaatje van Ramses en Mozes vinden, dan kan ik dat erbij op zetten? Flag of the Netherlands.svg Tropicana 29 mei 2009 08:44 (CEST)

PS: Ik denk dat Ramses II op de voorpagina komt als artikel van de Maand! Je hebt het verdient! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 29 mei 2009 13:28 (CEST)

Je Gebruikers Pagina

Volgens Kalta2 wilde je je gebruikers pagina geel hebben. Dus nu is die geel. Als je het in een andere kleur wil vraag je het maar! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 29 mei 2009 14:40 (CEST)

ja ik wou wel geel Globe.png Koms - Egypte! 29 mei 2009 17:53 (CEST)

South Park

Kun je bij Wikikids:Nominaties even stemmen op het artikel van Kalta2, South Park? Het is een erg mooi artikel geworden dus dat zou wel leuk zijn. (niet zo goed als Ramses II nog maar wel leuk)... Flag of the Netherlands.svg Tropicana 30 mei 2009 17:01 (CEST)

Stem er toch maar gewoon op als je graag wilt dat het wint volgende maand. Je hoeft echt niet bang te zijn dat Ramses II dan ineens niet meer wint hoor! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 30 mei 2009 17:28 (CEST)

oke Koms 30 mei 2009 17:30 (CEST)

Goed zo! Dan ga je er nu zeker op stemmen! Ramses II is een goed artikel geworden en Dal der Koningen ook! Ga vooral zo door! Stem je nu meteen bij Wikikids:Nominaties op South Park? Flag of the Netherlands.svg Tropicana 30 mei 2009 17:32 (CEST)

ik heb al voor het artikel gestemd 30 mei 2009 16:52

Ruben ik gun je de winst van harte echt waar maar ik hoop wel dat ik volgende maand wel de award win!

Enjoy,

Kalta2

Hallo koms ik ben het bollo en (trouwens noem me nooit meer bolle) maar ik weel je iet vragen. HOE MAAK JE EEN ACHTERGROND OP JE GEBRUIKERSPAGINA!!!! dat is dus mijn vraag? geef antwoord op gebruiker:bollo (geen bolle)

Van Bollo


Ruben ik feliciteer je alvast maar ik moet naar een muziekfestival dus ik kan niet op het moment je feliciteren

**«KaLtA2»**

Artikel van de Maand

Patricia heeft South Park artikel van de maand gemaakt. Dat betekent niet dat je de Award niet meer kan winnen! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 09:57 (CEST)

maar misschien win ik volgende maand wel ik ben trots op kalta2 Globe.png Koms - Egypte! 31 mei 2009 10:17 (CEST)

Eigenlijk was Ramses II leuker geweest, als ik er nog eens over na denk. Ik bedoel: iedereen kent South Park al maar Ramses II is minder bekend. Je kunt Patricia wel vragen of ze Ramses II Artikel van de Maand Juli wil maken. Doet ze vast wel. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 10:03 (CEST)

ik heb het al gevraagd Globe.png Koms - Egypte! 31 mei 2009 10:05 (CEST)

Heb je "Juni" of "Juli" gevraagd? Juni is South Park al gekozen. Maar Juli staat nog open dus dat kun je vragen. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 10:06 (CEST)
Artikel van de maand is TOTAAL iets anders dan de wikikids-award he? Monkey.png apoo overleg - moderator 31 mei 2009 10:07 (CEST)

Ja, die regelt Patricia. Die kijkt welke het beste en het leukste is. De Award krijg je als je de meeste stemmen hebt. Maar het artikel moet al wel goed zijn voordat het mag meedoen. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 10:08 (CEST)

Iedereen mag een artikel van de maand kiezen als die nog niet gekozen is ;) Monkey.png apoo overleg - moderator 31 mei 2009 10:09 (CEST)

Oh ja? Ik dacht dat je dan moderator moest zijn? In elk geval is Patricia de enige die het steeds doet! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 10:10 (CEST)

Misschien kunnen de moderators het voortaan met Patricia beslissen? Dan hoeft er ook niet steeds gevraagd te worden ;) Nuvola Wiki user.png TahR Scripts · Wikipedia 31 mei 2009 13:07 (CEST)

Juli!

Kijk:

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:Artikel_van_de_maand_juli_2009

Je bent met Ramses II ARTIKEL VAN DE MAAND JULI 2009 ! Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 10:19 (CEST)

ja ik zie het en bedankt Globe.png Koms - Egypte! 31 mei 2009 10:23 (CEST)

Gefeliciteerd! En ga vooral zo door: je bent goed bezig mooie sjablonen te maken. Flag of the Netherlands.svg Tropicana 31 mei 2009 11:15 (CEST)

Artikel van de maand

Hoi Koms :) Ik heb wat heuglijk nieuws! Er is een foutje met de afbeeldingen op South Park. Daar is een licentie verkeerd. Dat is heel jammer, want het zou artikel van de maand juni worden. Dat gaat nu niet meer door. Maar wat wel leuk is, Ramses II wordt NU artikel van de maand! In Juli komt dan Jezus, en als alles met South Park in orde is komt dat weer. We hebben dit moeten besluiten met de moderators. Nuvola Wiki user.png TahR Scripts · Wikipedia 31 mei 2009 18:06 (CEST)

Koms, ik moet eerlijk zijn en ik vond dat jij het meer verdiende dan ik **«KaLtA2»**
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Koms/archief_2&oldid=344193"