Overleg gebruiker:ZZ

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste ZZ,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Als je niet stopt zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids. Bij misbruik van meerdere accounts volgt bij de tweede overtreding meteen een permanente blokkade. Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: Misbruik maken meerdere accounts (geblokkeerd door: Mike1023)
  • De blokkade duurt tot: 27 maart
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:ZZ, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen

Welkom op WikiKids! Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 jan 2023 21:26 (CET)

Hallo ZZ, pogingen tot cyberpesten zijn niet toegestaan. Het filter heeft daarom je bewerkingen tegengehouden. Je kunt WikiKids voor een week niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 6 jan 2023 14:02 (CET)
Hallo ZZ, het is niet toegestaan om te kliederen op WikiKids en zeker niet op de overlegpagina van andere gebruikers. Je kunt WikiKids daarom voor een uur niet meer bewerken. Bekijk de pagina WikiKids:Regels voor meer informatie. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 5 feb 2023 16:41 (CET)
Beste, we hebben je IP-adres voor één maand geblokkeerd. Het verboden om op WikiKids om misbruik te maken van meerdere accounts. Na de blokkade graag nog maar één account gebruiken. Mvg, Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg 27 feb 2023 18:46 (CET)

ophouden

Ik heb niet sybergepest ik heb alleen geplijd ZZ (overleg) 5 feb 2023 15:58 (CET)

Hallo ZZ, in het filterlogboek is zichtbaar dat je wel degelijk hebt geprobeerd om een gebruiker te cyberpesten. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 5 feb 2023 16:21 (CET)

vraag

Mijn gedicht ging over mussen maar ik moest het voordragen op school maar ik kreeg een 4 hoe kan dat???ZZ (overleg) 5 feb 2023 16:46 (CET)

Je overlegpagina is niet bedoeld om vragen te stellen aan anderen, en al helemaal niet om vragen te stellen zonder betrekking tot wikikids. Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 5 feb 2023 16:49 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:ZZ&oldid=770903"