Overleg gebruiker:Tyyyy

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Tyyyy,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Als je niet stopt zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids. Bij misbruik van meerdere accounts volgt bij de tweede overtreding meteen een permanente blokkade. Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: Misbruik maken meerdere accounts (geblokkeerd door: Mike1023)
  • De blokkade duurt tot: 27 maart
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Tyyyy, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen

Welkom op WikiKids! Hippogryph Overleg · (MOD) 27 feb 2023 13:52 (CET)

Ok ik ga meteen beginnen met bewerken maar ik ga eerst naar de zandbakTyyyy (overleg) 27 feb 2023 13:55 (CET)
Dat is prima, maar oefen dan alleen met bewerken in de WikiKids:Zandbak. Het is namelijk niet de bedoeling om op bestaande artikelen of bestanden te bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 27 feb 2023 13:59 (CET)
Beste, we hebben je IP-adres voor één maand geblokkeerd. Het verboden om op WikiKids om misbruik te maken van meerdere accounts. Na de blokkade graag nog maar één account gebruiken. Mvg, Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 27 feb 2023 18:45 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tyyyy&oldid=770904"