Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Tobopro

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen IV
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Tobopro!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Tobopro, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom op Wikikids! Groetjes,Vinkje.png Rots61 Overleg 30 nov 2018 16:10 (CET)

Categorie

Beste Tobopro, net heb je wat informatie op een pagina gezet. Maar je hebt toen ook gelijk alle categorieën van die pagina weggehaald. Wil je deze in het vervolg laten staan? Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 jan 2019 10:48 (CET)

Het is belangrijk dat je nu normaal bijdraagt, anders wordt je geblokkeerd. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 18 jan 2019 14:38 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tobopro&oldid=542286"