Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Raycharles13

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen VIII
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Raycharles13!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 7 jul 2017 22:36 (CEST)
Dank je wel! Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 15 jul 2017 20:19 (CEST)

Wijziging van naamruimte

Hallo Raycharles, om onduidelijke redenen heb je een hoop artikelen van scholen verplaatst naar de WikIKids naamruimte. Echter hebben middelbare scholen gewoon encyclopedische waarde en horen daarom in de hoofdnaamruimte plaats. De MAVO is gewoon een onderwijssoort net zoals jullie bijvoorbeeld ASO hebben. Ik heb je bewerkingen daarom ongedaan gemaakt. Groet, :) apoo overleg 15 jul 2017 22:07 (CEST)

Oke, dank je voor de uitleg. Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 16 jul 2017 10:14 (CEST)

Handtekening

Hallo Raycharles, je handtekening is niet goed. Je plaatst namelijk iedere keer de broncode. Wil je onderstaande stappen uitvoeren? Zo nodig kun je even hulp vragen aan je broertje. Groeten, :) apoo overleg 16 jul 2017 11:00 (CEST)

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Raycharles13, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Raycharles13/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Raycharles13/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Raycharles13/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Raycharles13/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.
Is mijn handtekening nu goed? Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 16 jul 2017 12:33 (CEST)
Ja! Super. :) apoo overleg 16 jul 2017 13:42 (CEST)

Verzoek: Awards

Hallo gebruiker, ik nodig je hierbij van harte om een stem uit te brengen op mijn nominatie voor het artikel Antoni van Leeuwenhoek. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 aug 2017 14:55 (CEST)

Verzoek:Stemmen!!

Hallo Raycharles13,Zou jij alsjeblieft willen stemmen op mijn nominatie voor DierenPark Amersfoort?Stemmen kan op Deze pagina.Alvast bedankt! Groeten Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 16 aug 2017 15:33 (CEST)

Bewerkingen

Hoeveel bewerkingen heb jij gedaan? Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 17 aug 2017 16:55 (CEST)

221. Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 17 aug 2017 16:57 (CEST)

Stemmen

Hallo Raycharles13, het valt op dat je jouw account alleen gebruikt om te stemmen op de awards. Omdat Bobbyjohn10 je broer is gebruik je hetzelfde IP-adres, maar wij kunnen helaas niet controleren of jullie ook daadwerkelijk twee personen zijn. Je mag daarom helaas niet meer stemmen op de awards, totdat je een actieve gebruiker bent op WikiKids met minstens 100 bewerkingen per maand. Op deze manier houden we het stemmen eerlijk. Groet, :) apoo overleg 27 nov 2017 16:55 (CET)

Ok. Flag of the Philippines.svg Raycharles13 (Overleg) 27 nov 2017 19:21 (CET)
Dit geldt nog steeds. :) apoo overleg 2 dec 2017 14:30 (CET)

Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Raycharles13, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Raycharles13&oldid=500168"