Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 10 april t/m 10 mei staat WikiKids in het teken van de Spaanse en Portugese eilanden! Doe jij ook mee?
Stem nu op: Rusland

Overleg gebruiker:JellinaW

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd X
  • Bewerkingen III
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, JellinaW!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:JellinaW, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Southparkfan 20 sep 2014 12:40 (CEST)

Artikel

Je artikel is verwijderd!
Edit-delete-2.svg
Hey, JellinaW!

Welkom op Wikikids! Leuk dat je hier bent gekomen en bedankt voor het nieuwe artikel dat je hebt aangemaakt. Helaas hebben we je artikel direct weer moeten verwijderen. Het was in deze vorm niet geschikt voor op WikiKids. De reden van de verwijdering en wat tips om een goed artikel te maken vind je hieronder.

Hoi Jellina! Welkom op WikiKids! Het is niet toegstaan om dingen te kopiëren uit een tekstboek van school, wil je dit niet meer doen? Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 9 sep 2014 17:51 (CEST)

Artikel

Hoi Jellina,

Ik had gezien dat je een artikel over iemand had aangemaakt. Ik snap dat je het niet met pestbedoelingen doet, maar artikelen over personen zijn niet toegestaan omdat het dan privacyschending is.


Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 12 sep 2014 06:59 (CEST)

artikelen

maar ik had mijn best zo gedaaan Hoi JellinaW, je hebt veel artikelen aangemaakt. Alleen werkt het info op WikiKids zetten niet zo. Je hebt bijvoorbeeld een pagina gemaakt met het jaar waarop Israël onafhankelijk werd. Dit kan ook gewoon vermeld worden op het artikel Israël. En dat geld over meer dingen. Als je bijvoorbeeld een stukje wilt schrijven over de klimaten in het Midden-Oosten, maak je een kopje aan op het artikel Midden-Oosten. Snap je? Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 24 sep 2014 19:48 (CEST)

Hoi, je hebt vandaag weer een artikel aangemaakt met de naam Soorten afval. Ik heb de pagina genomineerd voor verwijdering. We willen namelijk maar één artikeln per onderwerp. Dus je kon de tekst ook op het artikel Afval zetten. Dit heb ik nu gedaan. Zou je in het vervolg hierop willen letten. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 25 sep 2014 16:20 (CEST)
Hoi Jellina, het is nu al de derde keer. Zou je hier op willen letten. Je hebt vandaag het artikel tabel maken aangemaakt en dat kon makkelijk bij het artikel tabel. Inmiddels heb ik dit gedaan. Hier moet je echt op gaan letten. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 28 sep 2014 17:40 (CEST)

Stijlperioden

Hoi Jellina! Je hebt dat artikel gewoon zelf geschreven hoor, klik hier maar, dan zie je dat jij de eerste bewerking hebt gedaan. Tussendoor heeft iemand alleen de naam van het artikel veranderd. Mooi artikel overigens! Groetjes Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 27 sep 2014 19:51 (CEST)

Hoi Jellina, het artikel is inderdaad een beetje bewerkt. Dat is het idee van een wiki, iedereen kan stukjes verbeteren! Niemand schrijft perfecte stukjes, soms zit er een spelfoutje in of loopt een zin niet zo lekker. Soms kan iemand ook extra informatie toevoegen. Daarom mag iedereen alles bewerken. De versie zoals die nu is blijft dus gewoon staan en het artikel zal niet verwijderd worden. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 27 sep 2014 20:00 (CEST)

Begrippen kunst

Hoi JellinaW, ik je artikel begrippen kunst verwijderd. Je kan de informatie beter op het artikel kunst zetten, zoals Mike ook al zei. Hier is je tekst:

Als je met kunst dingen gaat doen, bijv. kunst en cultuur, of beeldende vorming dan zijn begrippen erg belangrijk.

Beschouwen = aandachtig bekijken.
Ordening/ indeling = de plaats waar iets op het doek of in het kunstwerk staat.
Weerspiegeling = weerkaatsing of spiegelbeeld van iets, bijv. in het water.
Vereenvoudigen = makkelijker maken.
Details = een klein onderdeel van een groter geheel.
Collage = allemaal kleine stukjes op een samen geplakt papier.
Zienswijze = eigen mening of standpunt binnen de kunst.
Hanteringswijze = manier waarop je materialen en gereedschappen toepast in een werkstuk.
Kunstbeschouwing = het aandachtig bekijken van kunst.
Kunstgeschiedenis = de geschiedenis van de kunst.
Vormgeving = een proces waarbij iets vorm krijgt.
Horizon = de scheiding tussen hemel een aard.
Kleurencirkel = een cirkel met primaire, secundaire, en tertiaire kleuren en hoe ze kunnen gemengd worden.
Primaire kleuren = basiskleuren, rood geel en blauw.
Secundaire kleuren = dat zijn de mengkleuren van primaire kleuren, groen oranje en paars.
Tertiare kleuren = mengkleuren van secundaire kleuren en een primaire kleur.
Kleur tegen kleur contrast = twee zuivere/felle kleuren naast elkaar.
Complementair contrast = twee kleuren die tegen over elkaar in de kleurencirkel zitten, naast elkaar zetten.
Koud/warm contrast = koude kleuren tegen warme kleuren. Koud - blauw. Warm - rood.
Licht/donker contrast = lichte kleuren tegenover donkere kleuren, bijv. zwart - wit. licht - wit. zwart - donker.

Zou je dus niet voor alles een artikel aan willen maken? Heel vaak is een kopje op een bestaand artikel veel makkelijker! Groetjes Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 4 okt 2014 19:16 (CEST)

Leren met WikiKids staat voortaan hier: Gebruiker:JellinaW/Leren met wikikids Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 4 okt 2014 19:29 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:JellinaW&oldid=360430"