Overleg gebruiker:Dnlweijers

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen IV
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Dnlweijers!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 okt 2021 01:05 (CEST)

Hi, excuus voor de automatische blokkade. Aangezien het 's nachts gebeurde is het helaas onopgemerkt gebleven. Ik zie dat je lid bent van Wikipedia; alle hulp is van harte welkom ;-) Mvg, Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 15 jan 2022 16:56 (CET)
Hey Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg,
Geen probleem hoor!
En ik zal hier zeker ook meehelpen!
Mvgr, Dnlweijers (overleg) 15 jan 2022 17:09 (CET)

Kerstkaart

Fijne feestdagen...

en een gelukkig nieuwjaar!

Christmas wreath.png

Beste Dnlweijers,

Met de feestdagen in aantocht wil ik je graag bedanken voor al je inzet en harde werk op deze encyclopedie. We hebben als WikiKids-gemeenschap deze encyclopedie dit jaar wederom een stukje beter gemaakt en ik kan niet anders zeggen dan dat het een genoegen is om met een mede-WikiKidser zoals jij samen te werken. In het bijzonder wil ik mijn dank uitspreken voor de verscheidenheid aan artikelen die je hebt geschreven en het feit dat je me attendeerde op het verkeerde inwonersaantal van de gemeente Bloemendaal.

Ik wens je een feesttijd vol vreugde, plezier en gezelligheid toe. Moge het komende jaar je veel geluk en voorspoed brengen.

Hartelijke kerstgroeten,

Hippogryph Overleg · (MOD) 13 dec 2022 01:46 (CET)

Kerstkaart


Greeting Card Christmas Rust Craft circa 1950.jpg

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

2022 was een jaar waarin veel gebeurde in de wereld en op WikiKids.

We hebben twee WikiProjecten gehouden (over Oekraïne en minderheidstalen in Europa), veel artikelen verbeterd en opgeknapt, enkele Awardartikelen toegevoegd, een nieuwe tutorial gemaakt, veel bugs opgelost en we verwelkomden een nieuwe moderator.

Heel erg bedankt voor jouw bijdrage het afgelopen jaar! Met jouw hulp houden we WikiKids up-to-date en breiden we het aantal artikelen uit.

Ik wens jou een fijne kerst en jaarwisseling.

P.S. Wel oppassen met vuurwerk! ;-)

Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 13 dec 2022 12:29 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Dnlweijers&oldid=753432"