Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Bewerken

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IV
  • Bewerkingen III
  • Artikelen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Bewerken!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Bewerken, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

The hunger games.svgArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 11 mei 2020 13:02 (CEST)

Hoi! Het is niet de bedoeling dat je pagina's aanmaakt met geklieder erop. Dank, Wiki7 (overleg) 11 mei 2020 13:30 (CEST)
Ook klopte niet al je informatie. Zo is Socotra niet in 1689 ontdekt. Plaats dus alsjeblieft alleen informatie waarvan je zeker weet dat ze klopt. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 11 mei 2020 13:32 (CEST)

Links

Hoi, zou je niet zoveel links willen plaatsen in artikelen? De tekst wordt er moeilijker leesbaar door en het heeft ook niet veel nut. Link alleen naar onderwerpen waarover een lezer misschien meer zou willen weten. Ook is een keer naar een artikel linken genoeg. Je hoeft niet elke keer dat dat artikel wordt genoemd er dan weer naar te linken. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 22 mei 2020 18:11 (CEST)

Berisping

Je krijgt van mij nu een berisping omdat je meerdere keren foute of verzonnen informatie aan een artikel hebt toegevoegd. Dat is heel schadelijk voor WikiKids en daarom willen we het dus echt niet hebben. Ook heb je alsnog zinloze links toegevoegd in artikelen. Daar moet je mee stoppen. Als je niet normaal bijdraagt, zal ik je helaas moeten blokkeren. Laat het niet zover komen! Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 23 mei 2020 16:16 (CEST)

Aangezien je weer een onzinpagina hebt aangemaakt, heb ik je voor een dag geblokkeerd. Lees de berichten op je overlegpagina nog eens goed door, dan hoef je hopelijk niet nog eens geblokkeerd te worden. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 24 mei 2020 12:55 (CEST)

Geachte mensen van Wikikids. ik heb niks verkeerd gedaan en ik word geblokeert ook al is dat 2 maanden geleden. ik heb alleen pagina's met nette teksten geschreven. Daarom wil ik zeggen dat ik teleurgesteld ben in Wikikids ik vind het jammer dat ik geblokeert word ook al schrijf ik nette teksten Liefs Marieke

Beste Marieke, je hebt onder andere “hou je bek” geschreven op een pagina. Dus wat je zegt is niet helemaal waar. Maar fijn dat je nu wel goede bewerkingen doet! Ga zo door en ik hoop dat je nooit meer zulke onaardige teksten op WikiKids zet. Groetjes, :) apoo overleg 1 sep 2020 19:50 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bewerken&oldid=627344"