Overleg gebruiker:Alalal

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
  • WikiLeeftijd IV
  • Bewerkingen II
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Alalal!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een korte tijd geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Alalal, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom op WikiKids! Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 nov 2023 14:44 (CET)

Hallo Alalal, het is op WikiKids niet toegestaan om te kliederen. Daarom zijn je bewerkingen op de artikelen Leonardo da Vinci en kinderarbeid teruggedraaid en kun je WikiKids voor een uur niet meer bewerken. Gebruik die tijd om de regels goed te lezen en de tutorial te doen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 30 jan 2024 20:15 (CET)

Blokverzoek

Hallo Alalal, het is niet de bedoeling om zomaar een blokverzoek in te dienen. Rots61 is een moderator met veel ervaring en heeft geen scheldwoorden gebruikt. Rots61 onderhoudt WikiKids juist, let erop of bewerkingen, nieuwe artikelen en uploads wel gepast zijn, en houdt zich bezig met het tegengaan van bewerkingen die niet mogen op WikiKids. Hier kun je meer lezen over de taken van moderatoren en hier kun je een overzicht vinden van onder andere de moderatoren. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 1 feb 2024 13:25 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Alalal&oldid=838725"