Overleg Wikikids:Uploaden

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Automatische bestandsgrootte aanpassing?

Bij het uploaden kan je de opmerking krijgen dat de foto meer dan 2 MB is, met de vraag of je door wil gaan. Is het een idee om de gebruikersvriendelijkheid te verhogen, dat jullie een script maken dat foto's die geüpload worden automatisch aanpast tot een maximale bestandsgrootte die beter past? Die zie je bijvoorbeeld ook gebeuren als je foto's uploadt naar Marktplaats, die passen de bestandsgrootte ook automatisch aan. Geen idee hoe dat moet, maar daar kunnen jullie vast wel iemand voor vinden... toch? Groet, Jwvassem 2 jul 2009 23:02 (CEST)

Hmm.. Ik denk dat ik weet wat je bedoelt: een van de technici denk ik kan het regelen, dan moeten we wel even overleggen enzo. Maar als je bedoelt als je last hebt van die vragen, dan vink je bij het uploaden gewoon Alle waarschuwingen negeren aan. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 jul 2009 00:48 (CEST)

Deze

De tekst "Ik heb zelf een plaatje gemaakt en wil deze graag uploaden" klopt niet. het moet zijn "... en wil dit graag uploaden". De pagina is beveiligd, kan een moderator dit aanpassen? --Harmhofstede (overleg) 1 apr 2019 21:31 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_Wikikids:Uploaden&oldid=553789"