Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Overleg:Wals (dans en muziek)

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Overleg:Wals)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Graag even overleg over de titel: wals, wals (muziek), wals (dans en muziek). Dit ook omdat een wals ook voorkomt als wegenwals, stoomwals en als onderdeel in een drukpers. Gr. Hanssain (overleg) 21 jan 2021 12:36 (CET)

Ik denk dat hernoemen inderdaad wel nodig is i.v.m. stoomwals en wegenwals. Ik weet niet of een apart artikel voor de dans en de muziek nodig is. Mij lijkt dat dat walsmuziek en de dans meestal op hetzelfde moment plaatsvinden. Aan de andere kant, als de twee een verschil hebben in bijvoorbeeld geschiedenis of status kunnen het twee aparte artikelen worden. Ik heb helaas weinig verstand van dans en muziek. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 21 jan 2021 12:51 (CET)

Hallo Mike, ik denk i.d.d. ook dat de wals als dans en muziek in elkaars verlengde liggen. Eventueel kan het later altijd nog gescheiden worden. Mijn voorstel is dan om van de titel wals (dans en muziek) te maken. MVG Hanssain (overleg) 21 jan 2021 17:12 (CET)

Is helemaal goed. Je mag het van mij aanpassen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 21 jan 2021 17:53 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Wals_(dans_en_muziek)&oldid=644274"