Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Linda Dekker

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Babette van Veen in 1994

Linda Dekker is een personage uit de populaire Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Linda maakte haar debuut op 1 oktober 1990, toen ook de serie van start ging. Ze is daarmee een van de personages die al vanaf het begin van de serie meedoet. De rol van Linda Dekker wordt gespeeld door Babette van Veen.

Linda is wees. Ze is opgevoed door Helen Helmink.

Linda Dekker speelde eerst mee van 1990 tot 2 januari 1998. Ze is hier eerst een tijdlang de vriendin van Arnie Alberts. Later krijgt ze een relatie met de vader van Arnie, Robert Alberts. Laura is hier heel kwaad over en probeert Linda zelfs te vermoorden.

Linda kwam even terug in 2005–06. Vanaf 21 juni 2015 verscheen ze weer opnieuw in de serie, nu met haar zoon Rover Dekker.

Op 22 december 2015, net voor de feestdagen, komt ook haar dochter Sam Dekker naar Meerdijk.

Op 21 november 2016 kwam Linda's ex-man Bill Norris ook naar Meerdijk. Ze was van plan om met Anton Bouwhuis te trouwen, maar dat was blijkbaar niet mogelijk omdat ze in Nederland nog niet gescheiden was van Bill. Nadat eindelijk de scheidingspapieren getekend waren, kwam het tot een huwelijk. Echter, tijdens de bruiloft ging Linda vreemd met Bill.

Tijdens een familie-uitje met Linda, Bill en Sam ontdekt Sam dat haar moeder met Bill stond te zoenen.


Familie

Simon Dekker (broer) (overleden)
Jeanne Dekker (tante) (overleden)
Rover Dekker (zoon)
Sam Dekker (dochter)

Relaties

Externe links

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Linda_Dekker&oldid=694275"