Gebruiker:Stis

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XI
  • Bewerkingen VI
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Hallo allemaal, Ik ben Stis en ben ook een gebruiker op wikipedia. Welkom, op de gebruikerspagina van Stis!

Ik was erg geïnteresseerd in mythologieën, maar uiteindelijk heb ik wel zo'n beetje alles gezien binnen sommigen mythologieën. Ik interesseer me nu vooral in zangers en zangeressen uit de jaren 80 tot en met het heden. Daardoor ben ik erachter gekomen dat Madonna en Michael Jackson de grootste rollen spelen binnen de muziekindustrie. Daarom ben ik ook fan geworden van vooral Madonna. Ook probeer ik verbanden te leggen tussen deze generatie en vorige generaties en dan vooral op het gebied van muziek en de verandering van rationaliteit en gedachtes van de samenleving. Een bijzonder verschijnsel, dat ook te maken heeft met Madonna is ageïsme (leeftijdsdiscriminatie (vrije vertaling)). De invloed van muziek en films en de verandering gedachtes en rationaliteit zijn voorbeelden van factoren die in een rol spelen bij de verandering van de standaard.

Wat mij ook fascineert zijn bijzondere plaatsen zoals bijvoorbeeld de Pitcairneilanden en grote stadions


Dit is Madonna tijdens een concert van haar succesvolle Sticky & Sweet Tour. Dit concert vond plaats in de Amsterdam ArenA en er waren 50.588 toeschouwers aanwezig (één van de grootste concerten in de Amsterdam ArenA)
Madonna tijdens haar optreden van Vogue gedurende haar succesvolle MDNA Tour. Dit concert vond plaats in de Stade Charles-Ehrmann in Nice en er waren 29.670 toeschouwers aanwezig. Hier draagt ze een gemoderniseerde versie van haar wereldberoemde korset uit de jaren 80'/90'.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Stis&oldid=448578"