Overleg gebruiker:WikiPro

Uit Wikikids
Versie door AjejeBot (overleg | bijdragen) op 26 mei 2021 om 17:18 (→‎top: lint errors, replaced: <br> → <br /> (6), <center> → <div style="text-align: center;">, </center> → </div>)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen X
  • Uploads V
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Nuvola apps email.png WikiPro moet het laatste bericht van AjejeBot nog lezen
Overleg
Home-icon.svg
Gebruikerspagina
Speech balloon.svg
Overlegpagina
UserIconContributions.png
WikiPro's bijdragen
Crystal Clear app ark.png
Archieven
Star icon 1.png
WikiPro's sterren


Archief

Archief 9 is aangemaakt! (Overleg gebruiker: WikiPro > Archieven > Archief 9)

Ietsjes moeilijk

Dag WikiPro, als eerste wil ik zeggen dat ik heel blij ben met het feit dat je mee wil werken aan het project over de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Ik heb gezien dat je al een aantal artikelen hebt aangemaakt, waaronder Alexander Pechtold. Ik neem aan dat je zelf thuis bent in het onderwerp politiek en dus verschillende termen begrijpt. Alleen begrijpen veel kinderen deze niet. Het is daarom erg belangrijk, zeker bij politiek, dat je termen probeert uit te leggen en je zinnen niet al te lang zijn. Zie het svp niet al afkraken, maar meer als tips. Voor de rest ben je erg goed bezig en ik hoop dat je nog een aantal artikelen voor het project wil aanmaken. Kortom veel succes! Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 29 dec 2015 11:57 (CET)

Overigens, als je een moeilijk woord echt niet kan vermijden. Kun je de sjablonen Sjabloon:Wbwoord en Sjabloon:Wbbetekenis gebruiken. Hoe dat precies werkt kun je zien op het artikel Sybrand van Haersma Buma. Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 29 dec 2015 12:09 (CET)
Hallo Mike, bedankt voor de tip! Ik zal erop letten dat ik niet al te moeilijke woorden gebruik, en als ik ze gebruik, ze ook uitleg :)

Flag-map of the Netherlands.svg Doeggies! - WikiPro :D 2 jan 2016 17:04 (CET)

Kopiëren

Beste WikiPro, na een Boomhutoverleg (zie hier) is besloten dat we geen tabellen van Wikipedia kopiëren. Het staat namelijk wel een beetje heel erg gek, als ervaren gebruikers (die het goede voorbeeld geven) wel mogen kopiëren, terwijl nieuwe gebruikers dit niet mogen. Daarom heb ik de tabel op Tweede Kamerverkiezingen 2012 moeten verwijderen. Ik heb persoonlijk liever dat geen enkele gebruiker mag kopiëren, behalve bij hele hoge uitzondering. Ik hoop dat je dit begrijpt. Overigens neemt dit niet weg dat de artikel een goed artikelt is, ga zo door. Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 7 jan 2016 15:26 (CET)

Beste Mike, mijn excuses voor het kopiëren van de tabel. Ik begrijp nu dat ik niet zomaar tabellen van Wikipedia moet kopiëren en dit zal in het vervolg ook niet meer gebeuren. Flag-map of the Netherlands.svg Doeggies! - WikiPro :D 9 jan 2016 14:25 (CET)

Pagina op verwijderlijst gezet

Beste, ik heb deze pagina van jouw hand op de verwijderlijst gezet. De pagina is nagenoeg leeg, op een enkele infobox na dan. Ik wacht de beslissing van een moderator af. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 11 jan 2016 16:04 (CET)

Beste Gustaafff, mijn excuses voor het leeg laten van de betreffende pagina. Ik had deze een tijdje geleden aangemaakt, maar had er daarna niet meer aan gedacht om eraan verder te werken. Flag-map of the Netherlands.svg Doeggies! - WikiPro :D 12 jan 2016 13:42 (CET)

Eurovisiesongfestival 2016

Kun je misschien je eigen artikel verbeteren. Alvast bedankt, Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 13 mei 2016 17:34 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:WikiPro&oldid=669559"