Overleg gebruiker:Webmaster: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Sex)
(Sjabloon:Chat)
Regel 1: Regel 1:
== [[Sjabloon:Chat]] ==
 
Goh, waar ben je toch mee bezig :-) Als iemand straks zet dat hij 'op school' zit, dan wordt hij geband omdat ie niet met wikikids bezig is? Dat is toch ongeveer hetzelfde... Je mag dan misschien niet blij zijn dat de gebruikers van je site onderling contact hebben via een IRC-chatbox, maar om censuur te gaan plegen (notabene in een sjabloon zelf en niet op de overlegpagina) lijkt mij toch erg ver te gaan hoor? {{Gebruiker:Sumurai8/hndt}} 3 dec 2009 22:05 (CET)
 
 
:: Je toon bevalt me niet. Ik heb op de hieronder genoemde pagina inhoudelijk gereageerd.--{{Gebruiker:Webmaster/Handtekening}} 3 dec 2009 22:10 (CET)
 
 
:Zie [http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Overleg_sjabloon:Chat] svp. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 3 dec 2009 22:07 (CET)
 
 
 
== Sjabloon:Chat ==
 
== Sjabloon:Chat ==
  

Versie van 19 jun 2010 om 19:44

Sjabloon:Chat

Nu wordt het wel heeeeeeeeeeeeeel bont hoor. Er is al geen link naar de chat, ik heb de naam van de chat al weggehaald. Nu staat er niks meer behalve 'een chat'. Wat wil je nog meer? Een gebruiker heeft toch het recht om iemand te laten lezen op zijn gebruikerspagina wat die aan het doen is. Het spijt me maar ik vind het nogal dom om zo moeilijk hierover te doen, want nu is er geen enkele link naar een chatbox, de naam van de chatbox is er niet, er staat enkel een chat. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 dec 2009 22:11 (CET)

En trouwens, 'een chat' kan ook gewoon MSN zijn. Is dat dan erg.. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 dec 2009 22:12 (CET)

Zo is het prima, alleen zegt het natuurlijk helemaal niets zo... Bijna elke gebruiker zit wel op "een chat" zoals MSN. Maar als jullie het sjabloon zo willen gebruiken, prima! -- 3 dec 2009 22:14 (CET)
Blij dat er eindelijk een overeenkomst is .. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 dec 2009 22:15 (CET)

De manier van handelen mag ook wel wat netter hoor:

  1. Onderteken je berichten is. (anders ga ik op jou de zelfde manier als bij kalta toepassen. En dan vergeet je het nooit meer.)
  2. Overleg heet niet voor niets overleg.
  3. Wees wat "vriendelijker". Bijvoorbeeld (op een OVERLEGpagina): "Hoi jongens, wij als bestuur willen liever niet dat er gelinkt wordt naar een chat, omdat dit niet officieel hoort bij wikikids. Willen jullie daarom het sjabloon verwijderen?"
    Dat geeft ook gelijk een totaal ander beeld aan "het bestuur"

Het maakt me niks uit dat jullie beslissingen nemen als bestuur over de hele wiki. Daar heb ik ook mee ingestemd, maar dan vind ik wel dat jullie de gebruikers daar op een juiste, nette manier over moeten inlichten. :) apoo overleg 3 dec 2009 22:42 (CET)

Ik ben het eigenlijk eens met apoo. Het ondertekenen zou voor jullie eigenlijk iets moeten zijn wat je niet meer kan/mag vergeten, en ik vind ook dat het best vriendelijker kan. Zoals je berichtje op het overleg van dat sjabloon chat: Wij gaan hier NIET over in discussie, wij willen dit NIET, enzovoorts enzovoorts. Dat kan ook zo: Hallo jongens, wij willen liever niet dat er een link naar een chat is die niet bij WikiKids hoort. Willen jullie het daarom weghalen? Wij willen hier ook niet over in discussie gaan. Met vriendelijke groeten, <handtekening>. Dan zullen wij ook een stuk aardiger reageren. Want kijk, het verbaast me niks dat Sumurai8 nogal gefrustreerd reageerde, want jij reageerde ook gefrustreerd. Als je aardig reageert, reageren wij ook aardig ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 3 dec 2009 22:45 (CET)
Aan het ondertekenen denk ik meestal, in ieder geval steeds vaker. En ik zal proberen volgende keer vriendelijker te reageren, maar ik heb geen zin in die eindeloze discussies iedere keer. Vandaar dat ik af en toe graag een helder punt maak. En over chatboxen hebben we het al eens gehad: wij willen als bestuur geen enkele verbinding met welke chatbox dan ook in verband met WikiKids. Daarover valt niet te discussieren, dat willen we gewoon echt niet en daar hebben we heel goede redenen voor.

Volgende keer begin ik op vriendelijker toon en als dat dan niet verzand in eindeloos heen en weer schrijven, dan blijkt dat wellicht een betere manier. -- 3 dec 2009 22:51 (CET)

Tabel

Harm, zou jij het eigenlijk niet handig vinden om in de tabel te komen bij de Recente Wijzigingen? Rechtsboven zie je een tabel met online moderators. Jij bent ook een moderator volgensmij en daarbij nog een bestuurslid, het kan dus best handig zijn voor mensen om te kunnen weten of je on- of offline bent. Denk even erover na van wat je van het plan vindt, dan leg ik je het uit ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 5 dec 2009 20:26 (CET)

Wederom dank voor je actieve meedenken, maar vooralsnog heb ik daar geen behoefte aan. -- 5 dec 2009 20:43 (CET)
Oke ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 5 dec 2009 20:44 (CET)

Blokkade Dikkeluldriebier

In dit geval heb je een blokkade gezet met IP en registeren uitgeschakeld. Dat zijn de verkeerde instellingen voor een gebruikersnaam blokkade. Ik heb de blokkade opnieuw gezet zodat een nieuwe gebruikersnaam kan worden aangemaakt. Voor het "vandalisme" blijft zijn IP-Blokkade tot 11 dec 2009 13:37 staan. (Ik vind het geven van een mening trouwens niet echt een Blok OT waard, dit kun je terugdraaien en de gebruiker aanspreken. Want hij was namelijk ook goed bezig.) :) apoo overleg 10 dec 2009 17:07 (CET)

Hij zette wél meningen in zijn artikels. Bijvoorbeeld in sportschool: dikke vetzakken kunnen er trainen. En dat het vet goed was enzo. Alsof 'ie reclame maakte. Leg hem uit hoe die artikelen moet schrijven, ook wel handig! :) FD :D 10 dec 2009 17:09 (CET)
Ik vind het een ongewenste gebruikersnaam en hij schrijft op de overlegpagina van de hoofdpagina dat WikiKids zuigt. Daarom de blokkade.
Ik heb hem ook geblokkeerd om zijn gebruikersnaam. Maar wel registereen van gebruikers ingeschakeld. :) apoo overleg 10 dec 2009 17:20 (CET)

Gebruiker:Kalta3/2010

Een beetje laat, maar ja.

Sex

Als het toch zo'n gevoelig onderwerp is, zou je dan toch tenminste juist Nederlands willen gebruiken? Het is "seks" en niet "sex". Verder is het artikel niet conform de richtlijnen en is het hoogstwaarschijnlijk copyvio... BlaBla 19 juni 2010 19:37 (CEST)

Zoals je in de historie kan zien is de pagina op onjuiste wijze begonnen door een nieuwe gebruiker en dat heb ik even snel gecorrigeerd. Ik heb de beveiliging aangepast, dus je mag aanpassen naar wens. En het is geen copyvio. Wellicht kan je op sex een doorverwijzing naar seks maken. Allemaal prima, als er maar geen aanstootgevende tekst op WikiKids verschijnt. Je toonzetting mag wel wat vriendelijker. --Harm Hofstede (Stichting WikiKids). 19 juni 2010 19:43 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Webmaster&oldid=159461"