Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Xmariavdwegex

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Xmariavdwegex!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Dag ik ie dat je een goede bijdrage hebt geleverd aan het artikel Verboden Stad. Zou je alleen in het vervolg wel de teksten laten staan van de gebruikers voor je? Zij hebben namelijk ook hard aan het artikel gewerkt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 28 jun 2018 18:07 (CEST)

Aub geen teksten copy-pasten. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 29 jun 2018 20:35 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Xmariavdwegex&oldid=518524"