Help mee! Maak een account of meld je aan.

Vlag van Vlaanderen Wij vieren vandaag het Feest van de Vlaamse Gemeenschap Vlag van Vlaanderen

Overleg gebruiker:Tocas

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XI
  • Bewerkingen VI
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Tocas!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Tocas, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hey, zou je willen stoppen met codes toe te voegen aan HTML? Dat is namelijk niet de bedoeling. Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 9 mrt 2013 11:45 (CET)

Artikel bewerken

Hallo Tocas, In het artikel Produceren heb je bewerkingen gedaan waarbij je het {{weg}}-sjabloon en het {{auteur}}-sjabloon toevoegde en weer verwijderde. Dit bedoel ik niet boos, maar lekker dingetjes bewerken en verwijderen, doe je maar in de zandbak! (Wikikids:Zandbak)--Southparkfan 26 dec 2012 11:32 (CET)

HTML

Hallo Tocas, zou je willen stoppen met het dumpen van grote stukken HTML? Ik snap dat je wilt laten zien hoe HTML er uit ziet, maar op de manier waarop je het nu doet wordt zo'n artikel alleen maar duidelijker. Want hoeveel kinderen van 8 jaar zullen het begrijpen denk je? :) apoo overleg 9 mrt 2013 12:03 (CET)

Uploaden

Hallo Tocas,

Zou je je bij het uploaden van een afbeelding altijd dit sjabloon invullen bij het stukje "samenvatting":

{{Afbeelding|
|Wat staat er precies op de afbeelding?=
|Waar heb je de afbeelding vandaan?=
|Schrijf de complete link van de vindplaats op=
|Wie heeft de afbeelding gemaakt?=
|Heb je toestemming om de afbeelding te uploaden?=
|Welke licentie?=
}}

Je hebt dit nu niet gedaan, wat betekent dat wij niet kunnen zien of je het plaatje wel mag gebruiken. Wil je het sjabloon alsnog op het plaatje plaatsen? Het gaat om de volgende afbeelding: Bestand:Cpbirdie.png. Bedankt! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 28 apr 2013 15:41 (CEST)

Nogmaals, wil je het sjabloon invullen? Anders word de afbeelding verwijderd. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 29 apr 2013 15:02 (CEST)
Bedankt! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 29 apr 2013 15:12 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tocas&oldid=263376"