Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Overleg gebruiker:ThijsSolane

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IX
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, ThijsSolane!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • De snelcurus - Een handleiding om te leren werken met WikiKids.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Welkom op WikiKids! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 10 dec 2014 16:29 (CET)

street art

Hoi, leuk dat je hebt ontdekt hoe je filmpjes op WikiKids zet, alleen is dat niet genoeg voor een artikel. Een artikel moet minstens uit één zin bestaan, waarin wordt uitgelegd wat het precies is. Een filmpje alleen is niet genoeg. Ik hoop dat je snapt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 30 jan 2015 14:12 (CET)

Hoi ThijsSolane. Laatst heb ik jullie op iets aangesproken (zie bericht boven). Wij van WikiKids verwachten dat je dit ook opvolgd. Ik gok als je op voetbal(een voorbeeld) zit en de trainer legt iets uit, dat je dit ook doet. Het is niet de bedoeling dat je dit dan weer doet. De pagina wordt weer verwijderd. Onthoud een artikel heeft echter maar één goedlopende zin nodig om op WikiKids te blijven staan, een filmpje alleen is niet genoeg! Ik hoop dat je het dit keer wel snapt en ik hoop ook dat je dit op gaat volgen. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 feb 2015 17:51 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:ThijsSolane&oldid=381054"