Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Pernille6824

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Pernille6824!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Pernille6824, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 dec 2020 14:14 (CET)

Onjuiste blokkade!

Help mijn account is gehackd en iemand zet allemaal ongepaste woorden in mijn teksten

Je kunt nu weer bewerken, zorg ervoor dat dit niet meer gebeurd. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 jun 2021 15:20 (CEST)

Bewerkingen

Dag Pernille6824, de bewerkingen die je hebt gedaan op Japan en Australië zijn niet toegestaan. Wij vragen je daarom serieus aan WikiKids bij te dragen. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 15 jun 2021 20:50 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Pernille6824&oldid=672381"