Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu op: LEGO

Overleg gebruiker:Pepijnluchtpijp

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Permanent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Pepijnluchtpijp,

De bewerkingen die je hebt gedaan accepteren we niet. Je bent daarom permanent geblokkeerd en kunt WikiKids niet meer bewerken. Ben je het niet eens met deze permanente blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: sokpopmisbruik (geblokkeerd door: Hippogryph)
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Pepijnluchtpijp, klik hier om er een aan te maken.

Hallo Pepijnluchtpijp, de bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet toegestaan. Je kunt WikiKids vanaf je account Pepijndakpan daarom voor een maand niet meer bewerken. Vanaf dit account kun je nooit meer bewerken. Het is namelijk niet toegestaan om misbruik te maken van meerdere accounts. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 jan 2023 18:35 (CET)

Bewerkingen teruggedraaid

Hey Pepijnluchtpijp, je bewerkingen zijn teruggedraaid. Ik hoop dat je het snapt. Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 13 jan 2023 16:31 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Pepijnluchtpijp&oldid=759894"