Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu op: LEGO

Overleg gebruiker:Pepijndakpan

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Pepijndakpan!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Pepijndakpan, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo Pepijndakpan, het is niet toegestaan om een artikel aan te maken en dat artikel vervolgens vol te zetten met ongepaste en onzinnige teksten. Je kunt WikiKids daarom voor een week niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 12 jan 2023 17:40 (CET)

Hallo Pepijndakpan, de bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet toegestaan. Je kunt WikiKids daarom voor een maand niet meer bewerken. Vanaf je account Pepijnluchtpijp, waamee je het vandalisme hebt gepleegd, het kun je nooit meer bewerken. Het is namelijk niet toegestaan om misbruik te maken van meerdere accounts. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 jan 2023 18:37 (CET)

Ingelicht

Hey Pepijndakpan, je bewerkingen zijn niet toegestaan die hebt gedaan, hierdoor ben je automatisch geblokkeerd. Een moderator gaat jouw bewerkingen bekijken! Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 12 jan 2023 12:09 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Pepijndakpan&oldid=759897"