Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Paparussia

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Paparussia!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Paparussia, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo, het weghalen van {{weg}} is niet toegestaan! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 27 nov 2016 13:12 (CET)

Ik en Wiki7 denken dat je een sokpop bent van Gebruiker:LoukGrobovov, daarom heeft Wiki7 een CU ingediend bij Wouter15. De reden hiervoor is: "Omdat jullie steeds hetzelfde vandalisme plegen en dezelfde soort bewerkingen maken". Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 27 nov 2016 13:18 (CET)
Kun je alsjeblieft stoppen. Als je nog 1 keer vandalisme pleegt ga ik echt een blokverzoek indienen. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 27 nov 2016 13:26 (CET)

Mening

Hi! Probeer zo veel mogelijk je eigen mening (en die van anderen) buiten de artikelen te houden en zo neutraal mogelijk te schrijven. Ook heeft het vermelden van hoe oud iets precies is ook niet zo veel zin, naast dat de encyclopedische waarde ervan nul is, moet je het ook ieder jaar aanpassen. Let ook even op je hoofdletters. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 27 nov 2016 23:08 (CET)

Antwoord

Hey Paparussia, ik heb je antwoord beantwoord op mijn OP. Face-wink.svg Groeten, Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 28 nov 2016 07:33 (CET)

Geen sokpop

Hey Paparussia, ik zie dat je geen sokpop bent van Louk. Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 5 dec 2016 19:17 (CET)

Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Paparussia,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Uiteindelijk zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids.

Als je op school zit zullen we contact opnemen met je meester of juffrouw, want door jouw gedrag is nu je hele school geblokkeerd.

Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via deze pagina (klik hier).

  • Reden voor de blokkade: herhaald geklieder (geblokkeerd door: gerarddummer)
  • De blokkade duurt tot: 22 februari 2017
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Paparussia, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen

Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 15 feb 2017 13:12 (CET)

Opnieuw vandalisme

Beste,

Ik zie dat je helaas weer toeslaat op WikiKids om vandalisme te plegen. Dit is namelijk niet toegestaan op WikiKids. Vooral bij Jezus Christus ging je veel te ver. Niet doen svp. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 15 mrt 2017 12:50 (CET)

Graag stoppen met kliederen!

Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Paparussia!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Paparussia, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Paparussia&oldid=499716"