Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 10 april t/m 10 mei staat WikiKids in het teken van de Spaanse en Portugese eilanden! Doe jij ook mee?

Overleg gebruiker:Junito

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Junito!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Junito, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 apr 2020 19:48 (CEST)Waarom heb jij mij geblokt ik weet niet wat ik fout heb gedaan ✅

Ik kreeg een waarschuwing terwijl ik niks fout deet 😠😤😡

Wie heeft je een waarschuwing gegeven? Ik zie alleen dat je geblokkeerd bent door een automatisch systeem. Het kan zijn dat hij een foutje heeft gemaakt. Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 16 apr 2020 14:31 (CEST)nee dankje
Het was inderdaad een foutje uit het systeem maar daarna deed je pogingen tot het gebruik van schuttingtaal hier op deze pagina. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 16 apr 2020 15:07 (CEST)

Ik deed geen poging ik wist allen niet dat het sisteem afkortingen kent trouwens het boeit mij eigenlijk niks

Wil je geen gebruikerspagina’s aanmaken en voor onschuldige gebruikers een blokverzoek indienen? Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 17:32 (CEST)

Wat heb ik gedaan hè over vieze dingen zitten praten of wa

Je hebt ene Nils beschuldigd vanwege schuttingstaal. Hij heeft nooit bijgedragen! Ook mag je andermans gebruikerpagina’s niet aanmaken. Wil je dit niet doen? Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 17:35 (CEST)

Jongen kan je even zwijgen dan is er eens rust

Anders kan ik je toch niet aanspreken? Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 17:43 (CEST)

Stop gewoon dan is alles leuker

OK. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 17:49 (CEST)

Hou gewoon u muil


Eindelijk rust

Stoppen!

Ik vraag je voor de laatste keer om te STOPPEN! Ik heb al een blokverzoek voor je ingediend. Wil je dit ècht niet meer doen? Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 19:16 (CEST)


Ik zal het niet meer doen maar weet jij waarom ik geblokt ben Dat kan ik toch niet weten

Ik snap het niet

Ok rots 61 waarom heb jij mij geblokt ik snap niet wat ik fout heb gedaan

Dit account is duidelijk blokonderduiking. Dat betekent dat je een nieuw account maakt als een ander account geblokt is, zodat je weer kan bewerken. Heb Apoo gevraagd om te kijken om welke accounts het gaat. Als je niet meer vandaliseert kunnen we je misschien deblokkeren. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:03 (CEST)

Maar ik deet dat niet daarom ik wist eigenlijk zelfs niet dat je meerdere accounts logt hebben kunnen jullie me alstublieft deblokkeren

Ik wacht eerst even Apoo af. Hij kan kijken welke accounts het zijn en waarvoor ze geblokkeerd zijn. Zo kunnen we kijken of je straf krijgt of niet. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:17 (CEST)


Ik kan het ook zeggen ik heb 4 accounts Het zijn Timide,junito,nilsys2,Pisa

Alleen Pisa is per ongeluk geblokt. Ik vraag de mods om je blokkade in te korten. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:23 (CEST)

Nee ze zijn alle vier geblokt door apoo Behalve dees account dat was rots61

Welk account wil je houden? Er is voor gezorgd dat je geen nieuwe accounts meer aan kan maken. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:26 (CEST)


Die van junito en timide samen als dat kan 🥺🥺🥺

Ik zal is kijken wat de moderators hiervan vinden. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:35 (CEST)

Misschien ze alle twee samen pakken

We kunnen helaas geen gebruikers samenvoegen. Er is wel een extensie die UserMerge heet die dat kan doen, maar die hebben we helaas niet. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:42 (CEST)

Dan neem ik timide je mag de andere accounts verwijderen maar als jullie denken dat nilsys ook mijn account is deblokkeer hem dan want hij is mijn broer

De moderators mogen dat account deblokkeren. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 09:46 (CEST)

Bedankt en mogen jullie timide dan ook deblokkeren

Blokkade

Beste Junito, ik heb je voor een week geblokkeerd omdat je je gister erg onaardig hebt gedragen. Ik heb ook gezien dat je meerdere accounts hebt aangemaakt. Die heb ik geblokkeerd omdat dit niet de bedoeling is. Na een week kun je wikikids weer bewerken met dit account. :) apoo overleg · (MOD) 17 apr 2020 10:46 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Junito&oldid=607387"