Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:JufMuppet

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, JufMuppet!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Hele leuke artikelen

Dag, ik heb een paar van je artikelen doorgenomen en vind ze erg leuk om te lezen. Schimmels en paddestoelen zijn helaas onderwerpen die op WikiKids weinig zijn beschreven, dus elk artikel erover is welkom. Vooral het artikel over de heksenkring vind ik goed gevonden; het is uniek verschijnsel en ik ga het morgen posten op onze Instagrampagina. Met vriendelijke groet, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 10 nov 2018 21:48 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:JufMuppet&oldid=532314"