Overleg gebruiker:Irideki

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
  • Artikelen I
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Irideki!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Grab hand animation.gifWiki7 overleg 9 mei 2020 23:04 (CEST)

Sinaasappelsap

Hoi, helaas is WikiKids niet bedoeld voor recepten. Ik heb daarom een groot deel van je tekst op Sinaasappelsap verwijderd. Ook vraag ik me af wat je als bron hebt gebruikt voor je artikel. Ik kon zelf bijvoorbeeld nergens vinden dat sinaasappelsap uit Venezuela komt, dat het een tijd verboden was in Macedonië of dat het de lievelingsdrank was van paus Paulus (er was in 1756 helemaal geen paus Paulus). Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 11 mei 2020 12:56 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Irideki&oldid=615595"