Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Flylol

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Flylol!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Flylol, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Je artikel wordt verwijderd, omdat er geen info op stond. Een artikel moet minstens uit één goedlopende zin bestaan. Ik hoop dat je het snapt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 24 mrt 2015 17:09 (CET)
Hoi Flylol, voor de derde keer maak je nu al een artikel aan wat geen info bevat (dit maal over het Duits voetbalelftal‎). Je maakt alleen maar kopjes en geen tekst. Het geeft echt niet dat je een artikel aanmaakt, maar er moet minimaal één zin staan aan info. Je kunt me gaan negeren, maar daar schiet je niets mee op. Let svp op! Ik hoop dat je het snapt en anders kun je vragen aan mij, in de Boomhut of aan een andere gebruiker. Ik hoop dat het duidelijk is. Je pagina wordt verwijderd. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 apr 2015 15:11 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Flylol&oldid=394550"