Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Thetis en Peleus

Overleg gebruiker:Djamila50

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IV
  • Bewerkingen V
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Djamila50!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Face-wink.svgDeGroteEmojii 26 mei 2019 19:14 (CEST)

Meerdere accounts

Hallo Djamila50, het is de bedoeling dat je maar één account aanmaakt op WikiKids. Jij hebt er nu al 5 aangemaakt. Je schrijft dat het wachtwoord het niet doet, maar dat klopt niet! Je bewerkt WikiKids namelijk nog steeds vanaf dit account dus dan ben je ook ingelogd. Wil je stoppen met het aanmaken van andere accounts? Dankjewel! :) apoo overleg 31 mei 2019 18:17 (CEST)

Hoi Djamila50, nu heb je opnieuw een account aangemaakt omdat je account het zogenaamd niet meer doet maar dat klopt niet! Je bewerkt namelijk nog steeds via je account Djamila50. Wil je nu stoppen met het maken van nieuwe accounts! Dankjewel. :) apoo overleg 9 jun 2019 15:02 (CEST)

Gedrag

Beste Djamila, Ik zie dat je allerlei afbeeldingen goed bij een artikel zet, maar ik vind het te ver gaan als je getinte plaatjes op WikiKids zet zoals Penis. Kun je daar mee uitkijken wat je op WikiKids zet? Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 2 jun 2019 13:56 (CEST)

Hallo Djamilla, wil je opletten welke plaatjes je op WikiKids zet? Ik heb je plaatje op seksualiteit daarom verwijderd. Daarnaast kunnen ook een man en een man en een vrouw en een vrouw samen seks hebben. Groetjes, :) apoo overleg 5 jun 2019 18:45 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Djamila50&oldid=565734"