Help mee! Maak een account of meld je aan.
Tot 24 juli staat WikiKids in het teken van de Honderdjarige Oorlog. Klik hier en help mee!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Overleg gebruiker:Avansteenis

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen II
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Avansteenis!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 11 sep 2019 09:16 (CEST)

Faalangst

Hoi,

Ik zie dat je een nieuw artikel hebt aangemaakt over faalangst. Maar je kunt beter je artikel aanvullen op faalangst. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 11 okt 2019 13:44 (CEST)

Je artikel

Beste Amber, vorig jaar oktober heb je op WikiKids aan een artikel gewerkt als onderdeel van een opdracht die je moest doen voor je opleiding op de PABO. Volgens onze informatie is deze opdracht uiterlijk februari 2020 afgerond. Hierna zijn alle artikelen van jou en je medestudenten 'vrijgegeven' en daarmee ook vrij te bewerken door iedereen op het internet. Je gaat daar mee akkoord op het moment dat je op "opslaan" klikt. Zie ook de tekst die boven de knop "opslaan" staat en de extra uitleg op WikiKids:Voorwaarden. In de meeste gevallen worden wij door Gerard op de hoogte gesteld als er een nieuwe ronde studenten begint aan hun opdracht, die informatie hebben we op dit moment niet gehad. Moet je de opdracht herkansen waardoor de tekst tijdelijk niet aangepast kan worden, of is er een andere reden waarom je niet wil dat de tekst veranderd wordt? Tot slot kun je de titel van een pagina veranderen door op "meer" te klikken en vervolgens op "hernoemen". Ik zou je met klem willen vragen dit niet te doen. Faalangst is de enige juiste titel voor het onderwerp, we zullen hoe dan ook de titel weer wijzigen zodra je opdracht definitief beoordeeld is. Ik hoor graag het antwoord op mijn vraag. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 1 jul 2020 17:28 (CEST)

Terugdraaiïng

Beste Apoo,

De tekst die je nu teruggedraaid hebt, had ik verbeterd omdat het geen goed lopende zin is. Verder gebruik ik mijn in november geschreven artikel voor een verslag wat ik later in het jaar moet inleveren en dit is de reden waarom ik het fijn zou vinden als het in ieder geval tot na de zomer niet meer wordt aangepast. Avansteenis (overleg) 6 jul 2020 18:00 (CEST)

Via deze link: https://wikikids.nl/index.php?title=Faalangst&oldid=581626 kom je bij een versie van je pagina die nog door niemand is aangepast. Dit is een oude versie die niet ‘live’ meer is en dus ook niet meer zal veranderen. Je kunt die link gebruiken om te verwijzen in je verslag. Zo heb jij een pagina met je eigen tekst welke niet meer aan wordt gepast en kunnen andere gebruikers het artikel wat voor iedereen zichtbaar is op internet gewoon aanpassen. Lijkt mij een prima oplossing toch? Groet, :) apoo overleg · (MOD) 6 jul 2020 18:41 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Avansteenis&oldid=623338"