Help mee! Maak een account of meld je aan.

Stem nu op: Marianne Thieme

Wikikids:Voorwaarden

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

De tekst in het bewerkveld wordt na het klikken op 'Pagina opslaan' automatisch vrijgegeven onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 (Unported) licentie. Al je bijdragen aan Wikikids kunnen herschreven, veranderd of verwijderd worden door andere gebruikers.

Bij het opslaan van een tekst op WikiKids ga je er mee akkoord dat de tekst kan worden vrijgegeven onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 (Unported) licentie. Dit betekent dat je de auteur of rechthoudende bent van de tekst of dat de tekst afkomstig is uit een bron die toestaat dat de tekst wordt vrijgegeven onder eerdergenoemde licentie. Anderen kunnen de opgeslagen versie geheel of gedeeltelijk kopiëren, bewerken, mixen met andere vrije content, als de bron en de naam/namen van de (belangrijkste) auteurs worden genoemd bij de nieuwe versie. Door op te slaan geef je aan hier van op de hoogte te zijn.

Belangrijk: Bij het opslaan van de pagina wordt je geplaatste tekst eigendom van WikiKids en zullen wij het aanbieden onder de voorwaarden van de bovengenoemde licentie. Dit houd in dat je de door geschreven tekst niet meer van WikiKids af kunt halen. Ben je het niet eens met bovenstaande voorwaarden? Plaats je materiaal dan niet op WikiKids!

GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ JE DAARVOOR TOESTEMMING HEBT! Vermeld deze toestemming dan op de overlegpagina van het artikel. Als je twijfelt, plaats het materiaal dan niet op WikiKids!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Voorwaarden&oldid=369498"