Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem nu op: Dyscalculie of Kunst

Overleg gebruiker:Agraaff

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Agraaff!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Wouter15 overleg · (MOD). 23 mei 2011 01:33 (CEST)

Beste gebruiker, mijn collega Wouter heeft op de pagina: Overleg:Tweede_Wereldoorlog al een toelichting gegeven op je opmerking. Kun je misschien vertellen wat je precies hebt gedaan en wat er vervolgens gebeurde? Kreeg je een foutmelding, was de tekst zomaar weg? Het is natuurlijk erg vervelend dat dit je overkomt, in het gevolg kun je dus het beste je tekst even kopiëren voordat je opslaat. Met vriendelijke groeten, :) apoo overleg 23 mei 2011 10:26 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Agraaff&oldid=184518"