Overleg:Faalangst

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Avansteenis! Er bestaat op WikiKids al een pagina over Faalangst. Misschien is het handiger om je informatie hier verder aan te vullen, aangezien er weinig informatie op die pagina staat op dit moment. Het verkomt ook verwarring aangezien dit een deelonderwerp van faalangst is.

Groetjes,

Sander Sandeur (overleg) 1 nov 2019 11:24 (CET)

Dit artikel was voor mijn opleiding. Ik heb dat op dit moment nog nodig dus het zou fijn zijn als het niet meer wordt aangepast. Ik zou ook graag de originele titel terug willen zien. Nu is de pagina met de titel "Faalangst bij kinderen op de basisschool"namelijk een doorverwijs pagina en staat het artikel wat ik geschreven heb onder de naam "Faalangst". Ik vind dit een beetje vervelend omdat dit een opdracht voor mijn opleiding was.

Oook kan ik de titel niet meer bewerken terwijl het mijn artikel is. Avansteenis (overleg) 1 jul 2020 17:23 (CEST)

Ik heb uitleg gegeven op je overlegpagina. :) apoo overleg 1 jul 2020 17:24 (CEST)

Tekst faalangst

Ik heb een kleine aanpassing gedaan in de tekst om de iets netter te laten lopen. Deze aanpassing had ik eerder al gedaan maar deze was teruggedraaid. In mijn overleg pagina heb ik uitleg gegeven waarom ik het in verband met mijn opleiding fijn zou vinden als het artikel voorlopig niet aangepast wordt.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Faalangst&oldid=623335"