Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Aristidis Stavros van Griekenland en Denemarken

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Prins Aristidis Stavros (Los Angeles, Verenigde Staten, 29 juni 2008), is het vijfde en jongste kind van Prins Pavlos en Prinses Marie Chantal.

Onofficieel heeft hij de titel Prins van Griekenland, hoewel deze officieel niet erkend is door de Griekse regering. Ook is Aristidis Stavros eigenlijk niet Grieks, door het feit dat alle leden van het Griekse koningshuis hun Griekse burgerschap verloren toen de monarchie werd afgeschaft. Zijn titel Prins van Denemarken is wel erkend door de Deense regering. Als hij genoemd wordt, worden echter beide titels gebruikt.

Net zoals zijn oudere broers en zus zal Aristidis-Stavros 7 maanden na zijn geboorte gedoopt worden.

Hij heeft een oudere zus, Prinses Maria-Olympia van Griekenland en Denemarken en drie oudere broers, Prins Konstantinos Alexios van Griekenland en Denemarken, Prins Achileas Andreas van Griekenland en Denemarken en Prins Odysseas Kimon van Griekenland en Denemarken.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Aristidis_Stavros_van_Griekenland_en_Denemarken&oldid=612716"