Verbeter WikiKids vandaag nog!

Overleg gebruiker:Yippee

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Yippee!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Yippee, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Je bewerkingen die je hebt gedaan bij Uber zijn niet toegestaan! 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 24 nov 2022 13:29 (CET)

Hallo Yippee, zoals MakiBoy al aangaf zijn de bewerkingen die je hebt gedaan niet toegestaan. Het is niet toegestaan om te kliederen op een pagina's en er vervolgens ook nog eens ongepast taalgebruik op te zetten. Je kunt WikiKids daarom voor een week niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 24 nov 2022 13:37 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Yippee&oldid=749002"