Overleg gebruiker:Wendie2010

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Wendie2010!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Wendie2010, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo Wendie2010, welkom op Wikikids! Ik heb je artikel Jordypanfu op de verwijderlijst geplaatst omdat ik het niet vind passen in Wikikids. Het is reclame naar een fansite van een bestaand spel. Tips over hoe je het beste kunt bijdragen aan Wikikids vind je op Portaal:Kids. Veel plezier op Wikikids! TBloeminkTBloemink overleg 5 februari 2011 09:57 (CET)

Microsoft office 2007

Dag Wendie2010,

Je artikel over Microsoft office 2007 is verwijderd. Dit is in het Engels en dat hoort niet op WikiKids. Gerarddummer 5 februari 2011 13:25 (CET)

Kopiëren

Het kopiëren van Wikipedia is niet toegestaan, hierna zul je een blokkade krijgen. :) apoo overleg · (MOD) 5 februari 2011 13:51 (CET)

Blokkade

Je hebt nogmaals tekst gekopieerd van Wikipedia, daarom heb ik je geblokkeerd voor één dag. Ook heb je zomaar tekst weggehaald van de pagina Microsoft dit mag ook niet en daarvoor kun je ook geblokkeerd worden. :) apoo overleg · (MOD) 9 maart 2012 19:56 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wendie2010&oldid=221634"