Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Overleg gebruiker:Timo009

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen II
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Timo009!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Timo009, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom! 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 4 okt 2022 15:27 (CEST)

Het is nu al de tweede keer dat je iemands voornaam noemt en daarbij onaardige en (suggestief) seksuele opmerkingen maakt. Zowel kliederen als cyberpesten kunnen niet door de beugel. Je kunt daarom WikiKids voor een week niet bewerken. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 10 okt 2022 11:39 (CEST)
Hallo Timo009, je bent al eerder gewaarschuwd dat de bewerkingen die je doet niet toegestaan zijn. Het is ook niet toegestaan om ongepast taalgebruik op pagina's te zetten. Je kunt WikiKids daarom voor een maand niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 dec 2022 14:15 (CET)

Moderator ingelicht

Hey Timo009, je bewerkingen die je hebt gedaan zijn niet toegestaan. Een moderator is ingelicht en gaat naar je bewerkingen kijken. Ik hoop dat je het snapt! Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 13 dec 2022 13:48 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Timo009&oldid=753483"