Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem opnieuw voor: de Gouden WikiKids Award 2021

Overleg gebruiker:TTS

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, TTS!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Maak s.v.p geen artikelen over docenten van bepaalde scholen. Dank je wel! Face-smile.svgDeGroteEmojii 10 nov 2021 13:13 (CET)

Artikel 'matia'

Zoals ik al eerder zei is het niet toegestaan om artikels te maken over docenten van scholen. Het is ook niet toegestaan om weg sjablonen te verwijderen of afbeeldingen van docenten te uploaden. Stop hier s.v.p mee. Bvd Face-smile.svg Face-smile.svgDeGroteEmojii 10 nov 2021 13:22 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:TTS&oldid=692727"