Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Szilva

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Szilva!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg 13 december 2010 08:08 (CET)

Merken

Hey, je plaatste net op wikikids dit stukje. Onderaan dat stukje staat: "Let op: aangezien dit een openbaar gemaakte pagina is, zit er auteursrecht op." Volgensmij mag je het dan niet gebruiken op WikiKids. Of heb je het zelf gemaakt? :) apoo overleg 13 december 2010 16:39 (CET)

Gebruikerspagina + bewerken

Hoi Szilva, het is niet de bedoeling dat je de naam van je gebruikerspagina en overlegpagina wijzigt. Ook al klinkt "Gebruiker" nogal saai, het dient zo te blijven. Overigens hoef je niet te vragen of je een artikel mag bewerken hoor ;) TahR78 heeft gesproken op 13 december 2010 18:39 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Szilva&oldid=169321"