Overleg gebruiker:Swagbiker

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Swagbiker!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Swagbiker, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

:) apoo overleg · (MOD) 3 okt 2019 14:51 (CEST)

Vegetariër

Ik heb je tekst over dat Hitler een vegetariër zou zijn weggehaald. Er is namelijk extreem veel discussie over op internet. De ene helft zegt van wel, de andere helft zegt van niet. Er is ook informatie te vinden over dat het bepaalde perioden van zijn leven zou zijn geweest. Dat hij 'nooit' vlees zou hebben gegeten klopt dan sowieso al niet. Het lijkt me verder ook niet interessant om te vermelden. Als je dat wel graag wil doen moet je beide kanten van het verhaal uitleggen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 3 okt 2019 17:32 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Swagbiker&oldid=577969"