Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Spammy

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd II
  • Bewerkingen IV
  • Dagen bewerkt II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Spammy!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 10 mei 2020 12:48 (CEST)

Jij bent er vroeg bij😂. Nee dank je. Het lukt wel en je hebt me al geholpen.

tiny house

kan iemand me zeggen of dit een beetje klopt? en of dat dit een beetje de bedoeling is? het is nog niet af. groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 11 mei 2020 11:13 (CEST)

Goed bezig! Een tip, misschien is het wel leuk om het plaatje bovenaan rechts te zetten. Voor de rest goed gedaan! Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 mei 2020 11:56 (CEST)
zou je me kunnen uitleggen hoe?groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 11 mei 2020 17:26 (CEST)
of weet iemand anders hoe je dat kan doen of waar ik dat kan vinden? groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 12 mei 2020 16:38 (CEST)
Hier staat gedeeltelijk hoe dat moet. Als je dat doet komt hij rechts te staan, als dat niet zo is zal ik er even naar kijken. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 12 mei 2020 23:03 (CEST)
dank je wel ik zal er naar kijken zodra ik meer tijd heb. Ik heb het nu namelijk heel erg druk met school.groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 13 mei 2020 15:43 (CEST)

vragen

hey ik heb een vraagje ik vindt artikelen schrijven leuk alleen heb ik er niet zo veel tijd voor gezien school, nu vindt ik het wel leuk en heb ik wel tijd om af en toe anderen op weg te helpen en vragen in de boomhut te beantwoorden. is wiki-kids dan wel de goede plek voor mij of willen jullie alleen leden de echt stukken schrijven en produceren? oh en hebben jullie nog tips? b.v.d. groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 2 jun 2020 11:23 (CEST)

Met iedere bewerking waarmee je WikiKids beter maakt zijn we blij, al is het niet veel. Dus ook gebruikers op weg helpen! Didi05 (overleg) 2 jun 2020 12:12 (CEST)
okay, dan ga ik gewoon verder. dank je welgroetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 2 jun 2020 13:35 (CEST)

bedoeling boomhut

Ik vraag me af wat de bedoeling is van de boomhut. Is het de bedoeling dat je er zet bijvoorbeeld hoe oud is de koning en dat anderen het opzoeken en een link sturen (ik heb zoiets zelf ook wel eens gedaan) of is het de bedoeling dat je vragen zet als hoe kan ik weten of ergens copyright op zit om het op wiki-kids te zetten. (Ik wil niet mopperig overkomen ik vraag het me gewoon af)groetjes, Spammy - 🥰 overleggen??? 4 jun 2020 14:56 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Spammy&oldid=619979"