Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu op: LEGO

Overleg gebruiker:Sljfeojfeijijksdfj

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
Ongewenste gebruikersnaam!
Gnome-undelete.svg
Hey, Sljfeojfeijijksdfj!

Welkom op WikiKids! Helaas is de gebruikersnaam die je hebt gekozen niet toegestaan. Daarom hebben we je account moeten blokkeren. Je kunt direct een nieuw account aanmaken via deze pagina (klik hier). Als je wilt weten welke gebruikersnamen wél mogen, klik dan hier.

  • Registreren - Maak direct een nieuw account aan met een andere naam.

Hallo, je gebruikersnaam voldoet niet aan de regels voor gebruikersnamen en kan daarom niet gebruikt worden. Kijk op WikiKids:Gebruikersnaam voor de regels die verbonden zijn aan het bedenken van een gebruikersnaam. Daarnaast is het niet toegestaan om zomaar stukken informatie weg te halen op een pagina. Je kunt daarom pas over 24 uur een nieuw account aanmaken met een gepaste gebruikersnaam. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 13 jan 2023 13:45 (CET)

Ingelicht

Hey Sljfeojfeijijksdfj, je bewerkingen zijn niet toegestaan die hebt gedaan. Een moderator gaat jouw bewerkingen bekijken. Ik hoop dat je het snapt. Met vriendelijke groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy (overleg) 13 jan 2023 12:30 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Sljfeojfeijijksdfj&oldid=759787"