Help mee! Maak een account of meld je aan.
Doe mee aan de SuperSchrijfwedstrijd! Klik hier om je aan te melden.

Overleg gebruiker:Rubentennapel

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen VII
  • Artikelen IV
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Rubentennapel!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 2 jan 2020 21:32 (CET)

Bedankt voor het bewerken! Maar het is niet de bedoeling dat je een stukje tekst weghaald. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 jan 2020 16:17 (CET)

Prinses Laurentien

Hoi Ruben, op het artikel Laurentien Brinkhorst en Beatrix der Nederlanden zet je een oudere foto op het artikel, ik ben benieuwd waarom je dat hebt gedaan. Je bent trouwens goed bezig met het uitbreiden van artikels van het koningshuis. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 mrt 2020 21:49 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Rubentennapel&oldid=598584"