Overleg gebruiker:Room

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Room!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

»» sum U rai 8 wp·ll 17 sep 2009 19:45 (CEST)

Venus

Ik zie dat je een beginnetje hebt gemaakt voor de planeet Venus. Het artikel bestaat al, dus misschien kun je helpen dat artikel te verbeteren? Deze pagina, ook wel je overlegpagina genoemd, is de persoonlijke pagina waar anderen je op kunnen bereiken. Het is dus niet zozeer bedoeld om artikels op te schrijven. Succes! »» sum U rai 8 wp·ll 17 sep 2009 19:45 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Room&oldid=113046"