Overleg gebruiker:Prinsespeach

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

hOI gafe artikelen!

Welkom

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Prinsespeach!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Veel plezier op wikikids en probeer je ook de pagina zo mooi mogelijk te maken? Delmoro 20 okt 2008 13:05 (CEST)

Beste Princess Peach, een artikel over een spel dat jij hebt geschreven heeft een verwijdernominatie. Ben je van plan nog verder hiermee te gaan? Anders word hij verwijdert. KaLta (overleg) 20 nov 2009 07:15 (CET)

Het artikel is inmiddels verwijdert. Als je er weer mee aan de slag wilt gaan, kun je aan mij melden. :) apoo overleg · (MOD) 4 dec 2009 18:59 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Prinsespeach&oldid=127777"