Overleg gebruiker:Poepjoumetjereet

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Poepjoumetjereet!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Poepjoumetjereet, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

  1. 24 november 2010 12:57 (CET) Zeer onbeschaafd gedrag.
  2. 24 november 2010 12:57 (CET) Ongewenste gebruikersnaam.
    • Blok OT wordt spoedig uitgedeeld.

Ophouden

Zou je aub willen ophouden met onzin op pagina's zetten of pagina's leeghalen en vervangen door onzinnige teksten? --Wouter15 24 november 2010 12:01 (CET)

Vandalisme

Nu je de aanval op mij hebt geopent betekend het ook dat ik precies ga uitzoeken wie jij bent. En ik kom er echt wel achter. Ik zal je z.s.m voor een hele lange tijd blokkeren. :) apoo overleg · (MOD) 24 november 2010 12:59 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Poepjoumetjereet&oldid=167187"