Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Pinguin

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Pinguin!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids. Ik heb je artikel verplaatst naar vanitas, omdat het een thema in de kunst is, niet een enkel schilderij en niet enkel gebruikt/bruikbaar in stillevens. Zou je bij het schrijven willen opletten dat je hoofdletters gebruikt waar dat nodig is? Je hoeft ook op WikiKids niet na elke zin een enterslag te geven. Dit wordt 'vertaald' naar een spatie in de tekst die je uiteindelijk ziet, maar het maakt de tekst niet duidelijker. »» sum U rai 8 wp·ll 10 maart 2012 12:51 (CET)

Terugdraaien

Hoi Pinguin, zou je niet zomaar dingen willen terugdraaien? Het toegestaan om andermans tekst aan te passen als je daar een rede voor hebt. Sumuraiheeft gewoon wat overbodige dingetjes weggehaald en opmaak toegevoegd. Dat kan dus gewoon blijven staan. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 12 maart 2012 15:04 (CET)

Afbeelding

Hoi Pinguin,

Het is verplicht, zoals je in een dubbel rood kader hebt kunnen lezen, om het beschrijvingssjabloon in te vullen bij het uploaden. Ik heb dus je afbeelding verwijderd. »» sum U rai 8 wp·ll 12 maart 2012 17:32 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Pinguin&oldid=221962"