Help mee! Maak een account of meld je aan.
Meer dan 10 miljoen bezoeken per jaar op WikiKids! Dank voor jullie bezoekjes en bewerkingen!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2019

Overleg gebruiker:Philip010

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IX
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Philip010!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Philip010, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Tijger

Beste Philip,

Voor je aan de slag gaat adviseer ik je nog even goed de handleiding door te nemen. Ik heb je bewerking teruggedraaid, omdat het artikel er niet beter op werd. Philip heeft dit verpest op het artikel plaatsen is geklieder en valt onder vandalisme.

Als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 28 sep 2015 19:22 (CEST)

Kopiëren van Wikipedia

Zou je willen stoppen met het kopiëren van Wikipedia? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 28 sep 2015 19:27 (CEST)

Aanvraag tot blokkade

Beste Philip,

Gezien het feit dat je bewerkingen allen van vandalistische aard waren, heb ik de moderatoren verzocht je voor korte tijd te blokkeren. Eventuele reacties op de aanvraag kunnen hier gegeven worden. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 29 sep 2015 10:33 (CEST)

Ik heb er in overleg met andere gebruikers voor gekozen om je op dit moment niet te blokkeren. Ik wil daar wel even bij zeggen dat als er nog één keer een vandalisme gerelateerde bewerking van jou account af komt, dat ik dan genoodzaakt ben om je een blokkade te geven. Wouter15 overleg · (MOD). 30 sep 2015 08:38 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Philip010&oldid=417091"