Help mee! Maak een account of meld je aan.
Je hebt nog tot 29 maart om je inzending voor de SuperSchrijfwedstrijd af te maken!

Overleg gebruiker:Nul0i

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen II
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Nul0i!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Nul0i, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

:) apoo overleg · (MOD) 17 mrt 2020 10:25 (CET)

Hallo. Het is niet toegestaan om zomaar iemands gebruikerspagina te bewerken zonder toestemming. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 18 mrt 2020 12:19 (CET)

sorry die dingen van net dat waren dingen van mijn zusje. mag ik alstublieft weer ongeblokkeerd wordenNul0i (overleg) 20 mrt 2020 13:19 (CET) groetjes nul0i

Let beter op je account en zorg dat je zusje niet kan bewerken als jij niet op de computer zit! We zullen je voor nu één keer deblokkeren. De volgende keer dat je zusje dit weer doet dan deblokkeren we je niet meer. :) apoo overleg · (MOD) 20 mrt 2020 13:25 (CET)
Als je niet wilt dat je zusje op je account gaat bewerken, kan je hier je wachtwoord wijzigen. Houdt het dan wel geheim. Didi05 (overleg) 20 mrt 2020 13:38 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Nul0i&oldid=601705"